Klik Klik..

Tuesday, December 01, 2015

JJCM: Restoran Nasi Arab Damsyik yang Sangat Sedap kat Senawang, Negeri Seremban


Bismillah..

Nak share ada satu restoran makanan Arab yang sedap sangat aku rasa kira leh lawan lah restoran Saba' kat Cyberjaya tu..hehehe.. sebabnya Restoran Saba tu port favourite kitorang.. tak sangka jumpa restoran makanan arab yang lagi sedap rasanya.. :P

Tapi lokasi jauh sketla kat area Senawang, Seremban..
Nama kedai Restoran Nasi Arab Damsyik...

    Address: Jalan Paroi - Senawang, 70450, Seremban, Negeri Sembilan, 70450, Malaysia

sedap sangat weh..silalah cuba... Kak As biasa dok cerita sebab dekat ngan umah mertua dia.. pastu kebetulan balik dari kampung adik ipar ajak singgah makan kat sana.. huhu..memang sedapppp.. :P..terkenang2 sampai skang..

ni ha kedai Nasi Arab Damsyik.. cantik jugak.. kat area taman perumahan..

pintu masuk restoran..

ada port untuk makan bersila... 

antara menu kat Restoran Nasi Arab Damsyik

pilihan minuman..

menunggu order.. :P

sepupu yang bakal sama sekolah taon depan..hehe..

dengan Daniyal yang kiut bangat... cheeky betol budak ni..geram.. :P

Malangnya henpon abes bateri time makanan sampai..tak dapat nak show off gambar makanan dia yang sedap giler tu..huhuuh.. boleh try order nasi arab dia pastu ngan kebab ayam/daging.. sedap sangat wehhh... terus order tapau skalik sebab rasa tak cukup huhuhu.. kat bawah ni amek gamabr dari internet huk huk..

set nasi arab kombinasi ayam + kambing...huhuh menggiurkan..
kredit gambar: saji.my

kebab ayam marvellous wajib order weh.. :D
kredit gambar: saji.my

total damage hari tu untuk 2 family makan.. :)

tak jauh sangat dari Bangi... dalam setengah jam dh sampai kalo nak repeat kat sini..hehe,,
bersambung lagi di lain hari..

Jha neh~

3 comments:

Elyana Mokhtar said...

Pd pendapat sy, nasi Arab damsyik ni x boleh lwn kesedapannye dgn nasi Arab di d' Arab cafe yg terletak di food court seksyen 7 shah alam near unisel. Nasinya shj pun dah sedap. Very recommended.

~SaTo OrEo~ said...

wah Elyana, tq for recommendation.. nanti kalau sesat ke Shah Alam sana wajib pi cuba ni.. (^_^)v

Vix alexa said...

Terlihat sedap betul makanan nya :D

Watch box office

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...