Klik Klik..

Wednesday, December 02, 2015

JJCM: Lunch Buffet di BBQ Soeul Garden, IOI City Mall Putrajaya


Bismillah..

Cerita pasal makan lagik.. :P semua kisah throwback baru nak upload.. huhu.. Nak citer pasal makan steamboat n grill kat BBQ Seoul Garden... ni second time makan kat BBQ Seoul Garden.. memang sedap sangat... first time pergi dengan kengkawan opis.. second time ajak family pi.. heheh.. nak celebrate bestday Hazmi la sesambil.. siap register jadik member lagik okeh.. haha semangat..

BBQ Soul Garden ni memang dah lama dah ada..boleh tahan banyak gak branch dia.. yang terbaru ni kat IOI City Mall Putrajaya la.. price berbeza sama ada untuk lunch buffet atau dinner buffet.. jom kita skodeng makanan dia... :)


ni dia bestday boy yang pakai baju kaler merah.. :)

ibu dan Kashaf..geng kuat makan..hihi..

sudut buffet untuk bahan utama.. macam-macam ada,. ayam, seafood, kambing, daging sumer adalah..huhu..

haa ni dia pilihan.. mau rambang mata..hik hik..

lagik menu pilihan..aksesori utama steamboat.. :P

kalau tak lalu nak makan steamboat.. boleh makan nasi gak.. banyak gak menu sampingan lauk pauk semua..

ni pulak pilihan sos untuk cicah2 steamboat.. huhu..

sushi pon ada..saya sukaaaa.. :D

sayur-sayuran untuk peminat vege.. :P
pastu dessert pon ada cam buah ngan aiskrim, ais batu campur.. leh pilih sendiri nak tambah aksesori apa.. :P berbaloi-baloi... yang bestnya marinated dia tu memang sedap lah..siap ada perisa coffee okeh.huhu ..rare..first aku jumpa :D ...lagi satu suka suka sebab selain steamboat bleh grill sama.. 

haa ni aftermath punya gambar.. :P licin beb..

Apply jadik member dia tak silap ari tu bayar rm50.. siap dapat thumbdrive Seoul GArden spesel lagik..huhuh..

oklah..takleh cerita panjang2..terliur.. :P
Jha neh~

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...