Klik Klik..

Friday, September 04, 2015

JJCM: Packaging Baru Set Ayam Penyet Wong Solo

Bismillah..

Cerita pasal makan lagi... pergh Restoran Wong Solo kegemaran nampaknya dah upgrade packaging makanan dia.. cantik sangat kotak baru pastu makin banyak compartment huhu.. cam besa aku memang order menu yang sama je Set Ayam Penyet Paha.. :P..

jom tengok isi tapaunya..huk huk..


Tengok kat packaging tu ada 6 cawangan dah Restoran Wong Solo ni..kat Melaka pon ada jangan memain.. silalah singgah ye tuan/puan.. :P


Terbaik kotak baru ni dah siap pecah2 ikut side dish.. so tak berterabur sangat bila nak makan kat kotak ni je kan..yang lama tu cam letak selonggok semua kat satu tempat..hehe.. 

isk takleh tengok gambar lama2..terliur..
~jha neh~

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...