Klik Klik..

Friday, November 15, 2013

Sneak Preview: Cuti-Cuti Legoland-USS :)


Salam blogku yang bersawang.. tahukah kamu saya rindu sama kamu? (T_T) huk3.. penyakit M itu semakin menular ke dalam diri ini.. :P maafkan daku blog.. berikan aku sedikit masa lagik.. agagagaga.. (weng)..

anyway ni kisah throwback awal bulan November ni.. alhamdulillah.. kami dapat jugak merealisasikan cuti-cuti riang ria ke Selatan nun..huhuh.. best lah trip kali ni sebab berunsurkan 'fun' + 'kanak2 ribena' sket.. :P Macam penat jugak pergi theme park 2 hari berturut-turut tapi sangat best lah..cuma ralat sket sebab pergi time cuti umum dan hujung minggu jadi faham2 lah crowded dia camne... rasa macam nak repeat lagi jek..huhuhu.. oklah.. masih belum ada berkesempatan nak share details percutian kali ni and tips n trick pergi bercuti kat theme park ni.. tenunglah dulu 1%  dari jumlah gambar yang ada  sebagai teaser..huk huk huk.. :P 

Hotel Mutiara, Johor Bahru.. best!
jalan2 kat Country Garden, Danga Bay





Keesokannya.. L.E.G.O.L.A.N.D

happy maa dpt pegang tiket Legoland..






Lego Kingdom

naik bot di kala senja... 
Keesokannya lagi.. U.S.S - Universal Studio Singapore...

orang kata tak sah kalo tak posing depan globe ni huhu..
madagascarrrr!!! "i like to move it move it"

Shrek 4D..best!!
Jurassic Park


transformers..sangat best!!
 
zone mummy the revenge...

kengkawan elmo :p





sehari suntuk sampai ke malam lah.. :p
souvenir buat kenangan..tak mampu beli banyak2.. mahal (T_T)

Alhamdulillah..anak2la paling seronok..sampai si Kashaf tu bangun mengigau sebut legoland ngan Lion Madagascar... sampai ke hari ni mesti akan terkeluar perkataan Legoland ngan binatang Madagascar kat USS tu kat mulut diorang.. punyalah happy nya.. huk huk.. tetiba rasa jatuh cinta kat tempat2 percutian berunsurkan theme park... (*_*) tidakkkkk.. agagaga..

oklah.. nnt saya hapdet lagi banyak gambar2 lagik ye..tapi tataulah bila tu.. :P

have nice day semua!
p/s: mood tgh berdebar tunggu surat posting tempat kerja baru.. ayayayaii..

No comments:

Newer Post Older Post Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...